Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Zarząd Towarzystwa Przyjaciół Wielunia podsumował efekty rocznej pracy

Zarząd Towarzystwa Przyjaciół Wielunia podsumował efekty rocznej pracy

Sensacyjnych transferów w F1 ciąg dalszy. Teraz czas na Verstappena

GORĄCY TEMAT
Sensacyjnych transferów w F1 ciąg dalszy. Teraz czas na Verstappena

Polecamy

Świetna nowość w WhatsApp. Przyda się każdemu użytkownikowi aplikacji

Świetna nowość w WhatsApp. Przyda się każdemu użytkownikowi aplikacji

Jak wjechać do USA? Praktyczny przewodnik dla podróżnych

Jak wjechać do USA? Praktyczny przewodnik dla podróżnych

Zagadka monet z Fontanny di Trevi: Gdzie trafiają po wyłowieniu?

Zagadka monet z Fontanny di Trevi: Gdzie trafiają po wyłowieniu?