MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane fetą

Składniki:
- pieczarki,
- ser feta,
- orzechy włoskie,
- łyżeczka miodu,
- szczypiorek,
- łyżka jogurtu greckiego,
- masło,
- sól i pieprz.

Jak przygotować pieczarki faszerowane fetą?
1. Pieczarki podsmażyłam na maśle z obu stron, aż zrobiły się rumiane.
2. Fetę zblendowałam z jogurtem, solą i pieprzem. Dodałam pokruszone orzechy włoskie, miód i posiekany szczypiorek.
3. Pieczarki nafaszerowałam serową masą.

Zobacz również

Michał Probierz zdobył serca Polaków. Oto jak tego dokonał

Michał Probierz zdobył serca Polaków. Oto jak tego dokonał

Złamanie nosa Mbappe. Czy będzie mógł zagrać przeciw Polsce?

Złamanie nosa Mbappe. Czy będzie mógł zagrać przeciw Polsce?

Polecamy

Masz ten objaw na języku? To znaczy, że nie powinieneś pić kawy

Masz ten objaw na języku? To znaczy, że nie powinieneś pić kawy

Obrzydliwy nocny (i nie tylko) nawyk, który powoduje zagrożenie higieniczne

Obrzydliwy nocny (i nie tylko) nawyk, który powoduje zagrożenie higieniczne

Jej piosenki znają wszyscy. A czy wy ją poznajecie? Przeszła wielką zmianę

Jej piosenki znają wszyscy. A czy wy ją poznajecie? Przeszła wielką zmianę